Informació sobre la temporada 22-23

Informació i matriculacions pel curs 22-23.

El nou curs començarà el dia 1 de setembre i es recuperarà l’horari habitual. Es seguirà amb la mateixa dinàmica de treball dels curs anterior, centrant la docència en la formació marcial de base, deixant de banda la part esportiva basada en la competició oficial. 

Les renovacions i les altes federatives seran en format virtual degut a que la Federació catalana ja no emet més els carnets en format físic.

 


CLASSES GENERALS/MATRICULACIONS

Horaris

 • Matins: Dilluns, dimecres i divendres de 11 a 12h. Dissabtes de 10 a 12h. Classes adreçades a totes les edats. Ideal per pares i mares i adults en general que no disposen de gaire temps degut a les obligacions del dia a dia però que els hi agradaria tenir certes nocions de defensa personal i mantenir el cos en forma. 

Defensa Personal per adults


 • Tardes: Totes les tardes de la setmana hi han grups.

   

  • Infantils A*. De 17~17:20-18h (4 a 7 anys). És un grup ideal perquè els més petits de la casa comencin a descubrir l’art marcial. Es fomenta la importancia que tenen les normes per una bona convivència i intangibles com: L’esforç, la perseverancia i la disciplina.

concentració arts marcials nens


  • Infantils B**, de 18 a 19h (7 a 11 anys màx). Grup que té com objectiu consolidar les bases i fonaments del Taekwondo. També se’ls introduirà a la part técnica basades en formes anomenades Poomsaes així com les seves aplicacions pràctiques.


  • Pre-adolescents i adolescents, de 19 a 20h (11 a 16 anys màx). En aquesta franja d’edat, el curs que ve es treballarà l’art marcial en tota la seva extensió i se’ls introduirà en l’art marcial del Hapkido.

 


 • Joves i adults, de 20 a 21h. Com en les classes del matí, no caldrà tenir coneixements previs i serà profitosa tant per joves, pares i mares de familia i adults en general. L’alumne aprendrà totes les diferents modalitats del Taekwondo, des de la part més esportiva fins a la més enfocada a la defensa personal.


**Nota. Infantils de 18 a 19h.  Per començar a l’octubre-novembre, preguntar abans. Si algun dia no hi ha lloc, se us ficarà en llista d’espera; us avisarem tan bon punt es produeixi alguna baixa o bé quan algun alumne es canvi d’horari.


CLASSES ESPECÍFIQUES

Horari 

 • Nits: Divendres de 21 a 21:30h, els alumnes més avançats, se’ls prepararà pels examens oficials de cinturó negre. 
 • Fora de l’horari general es poden concretar classes particulars.

FESTIUS 

Tots els dies que són festius a Girona, el centre romandrà tancat. 


EXÀMENS OFICIALS I CURSOS PER OBTENIR CRÈDITS ECTS DE LA UDG

Exàmens oficials per pujar de cinturó. 
Tots aquells que compleixin els requisits federatius i técnics (mirar taulell) podran  presentar-se al llarg de l’any en les diferents convocatories per pujar de grau.

Les titulacions d’arbitratge i jutge qualificador es continuaran realitzant de forma presencial a BCN.

 

Curs per obtenir crèdits ECTS de la UdG i tallers fora del club*

Falta confirmar dates però durant el 2n quatrimestre del curs universitari es realitzarà un curs de taekwondo i defensa personal amb reconeixement de crèdits ECTS (1+1) per estudiants de la Universitat de Girona.

 


Exhibició final de curs.

Si l’evolució de la pandemia no ho impedeix, es realitzarà una exhibició de caràcter voluntari al llarg del curs.


+Informació

Per qualsevol dubte sobre matriculacions, renovacions de llicencies federatives i altres qüestions adreçar-se a:

Whatsapp: 676380642

 Presencialment,

Horari d’estiu. Dilluns, dimecres i divendres de 10:35 a 12h i de 18 a 21h.

A partir de setembre: Cada dia de 10 a 13:15h i de 17 a 21:15h.

Fixe: 972209275

Share

Comments are closed.