Qui sóm

Gimnàs d’ Arts marcials Chois Lee Girona

Història viva de Girona. Inicis i actualitat

Inicios del Chois Lee Girona

Inicis del gimnàs Chois Lee Girona, la primera escola de Taekwondo a la ciutat de Girona (1977)

Sóm un prestigiós i reconegut gimnàs d’Arts Marcials tradicionals situat a la ciutat de Girona  especialitzat durant més de 40 anys en  l’ensenyança integral del Taekwondo i del  Hapkido (defensa personal).

Éxito del Taekwondo gerundense en Europa.La historia del Chois Lee es remonta a finals dels anys 70, quan la pràctica del Taekwondo era inexistent en la nostra terra i a la resta d’Espanya. Va ser aleshores quan Lee Jae Kwon, juntament amb altres grans mestres coreans van venir a difondre i ensenyar un art marcial, que amb el pas del temps, donaria molts èxits mundials a la delegació espanyola.

Amb el pas del temps l’escola s’ha anat fent un nom important en el món del Taekwondo gràcies als nombrosos èxits esportius conseguits, de ser testimonis partíceps de la formació d’alguns campions, d’haver tret i format a futurs entrenadors nacionals i a nombrosos cinturons negres  des de la seva obertura.  Aquests fets,  juntament amb el carisma i prestigi del professorat i, el perseguir un aire familiar i de respecte entre els alumnes,  han fet que el Chois Lee sigui història viva de Girona i s’hagi esdevingut com l’escola d’arts marcials per excel.lencia de la ciutat de Girona i un dels més coneguts de Catalunya. 

 

Localització de l’ escola:

C/Rutlla 57, baixos. Girona (telf contacte 972209275  o  660 064 325)

Horaris d’atenció: matins de 10 a 13h i per les tardes de 17h a 21h.

Mestres

Chohaeng Lee (5ºDan)

Maestro Lee Jae Kwon (9º Dan)

El gran actiu i motor que ha fet gran la nostra escola perduri fins a dia d’avui és la contrastada experiència  del nostre profesorat: El prestigiós Gran Mestre Lee Jae Kwon (9è Dan) i el seu fill Choheang Lee (5è Dan).

Ells, són els encarregats de l’ensenyança i transmissió dels coneixements tècnics, valors i principis filosòfics d’ aquesta disciplina milenaria.

El Gran Mestre Lee Jae Kwon està considerat tan a nivell internacional com nacional com un dels més reputats e influents mestres dedicats en l’ensenyança del Taekwondo. La seva dilatada i immaculada trajectoria en el món del Taekwondo ha estat reconeguda per la Kukkiwon (la màxima institució del Taekwondo)i per molts grans mestres d’arreu del món. Ell va ser un dels grans mestres pioners seleccionats en difondre la pràctica del Taekwondo a Espanya, i finalment a finals dels 70 a la ciutat inmortal de Girona, on va fundar el Chois Lee, essent la primera escola de Taekwondo i Hapkido de tota la provincia de Girona. 

En l’actualitat, el Gran Mestre Lee Jae Kwon juntament amb el Mestre Choheang que va tenir com a competidor una exitosa trajectoria, únicament estan centrats en la formació dels taekwondistes del gimnàs i en la docencia dels cursos esportius que ofereix el Servei d’Esports de la Universitat de Girona a la comunitat universitaria.

Biografies ampliades en el món del Taekwondo dels mestres del gimnàs:

 

La missió

Fruit d’aquesta dilatada i contrastada experiencia en el món del Taekwondo i a nivell competitiu, des de fa uns anys s’ha decidit canviar la nostra missió en l’ensenyança i centrar-nos únicament en la base del Taekwondo.

Actualment i per temps futurs, l’ensenyança formativa està totalment dirigida cap a un context esportiu-educatiu, deixant totalment de banda la competició. Creiem fermament que aquest nou paradigma ens ajudarà a millorar i  potenciar altres aspectes importants que aquest noble Art Marcial pot oferir i que a la llarga seran més útils i educatives en la formació del alumnat (en especial els menors d’edat).

Foto de familia del curso 2013-2014. Infantiles.

Foto de grup de la classe de 18 a 19h d’infantils (curs 2013)

 La missió del gimnàs d’arts marcials Chois Lee Girona es recull en els següents punts:

-Transmetre els valors i principis fonamentals del Taekwondo: Disciplina, respecte, esperit de superació i millora de la confiança i seguretat en un mateix.

-Intentar en la mesura que sigui possible adaptar segmentar l’ensenyança en funció de l’edad madurativa del alumne.

Ejercicio de Concentración y disciplina - Adolescentes

Treball de disciplina i concentració – Adolescents

– Per els pre infantils e infantils, realizació de classes molt divertides i  dinàmiques, amb activitats de treball en equip específiques per ells que permetin fomentar la importancia del treballar en equip i el respercte per normes de joc axí com fomentar els valors i principis esmentats en el primer punt.

La visió

CEU Taekwondo

Lídia, 3a en el Campionat d’ Espanya Universitari

 

– Ser reconeguda com l’ escola líder de la ciutat i província de Girona per la qualitat de l’ensenyança.

Fomentar el coneixement del Taekwondo en events i  exhibicions escolars, en la Universitat de Girona, en Fundacions i comunitats desfavorides.

Exhibició del Gimnàs d'arts marcials Chois Lee Girona

Exhibició per la Fundació Príncep de Girona dins del marc del projecte Pigmalió

 

 

Els valors

pigmalio0153-

Obtenir el màxim rendiment de cada alumne considerant les singularitats particulars de cadascú.

– Estar constantment millorant e innovant en els nous mètodes i pràctiques del Taekwondo que permetin crear las condicions òptimes per un bon aprenentatge.

– Oferir en l’etapa escolar una formació totalment integral i educativa, on es  prioritzen els objectius motrius i físics de l’etapa evolutiva del nen/a amb els objectius de caràcter social, efectiu i cognitiu en detriment dels competitius i de resultats.

Enllaços d’interès

 

Share


Share

Comments are closed.