Informació i inscripcions temporada 23-24

Informació i matriculacions pel curs 23-24.

El nou curs 23-24 començarà el proper dilluns dia 4 de setembre i durarà fins a finals de juliol recuperant l’horari habitual. Es seguirà amb la mateixa dinàmica de treball dels cursos anteriors, centrant la docència en la formació marcial de base deixant de banda la part esportiva, basada en la competició oficial, únicament pels adults que ho desitgin i els adolescents que compleixin els requisits demanats.

 


MATRICULACIONS/ CLASSES GENERALS.

Horaris

 • Matins: Dilluns, dimecres i divendres de 11 a 12h. Dissabtes de 10 a 12h. Classes adreçades als adults de totes les edats. Grups molt reduits. Ideals si es vol un tracte més personalitzat.

   

 • Tardes: Totes les tardes de la setmana hi hauran grups.
  • Infantils A*. De 17~17:20-18h (4 a 7 anys màxim). És un grup ideal perquè els més petits de la casa comencin a descubrir l’art marcial. A través dels diferents exercicis s’intentarà fomentar el respecte, la disciplina, l’esforç i la importancia que té complir les diferents normes per una bona convivencia a les classes i dins d’un grup. 

concentració arts marcials nens

  • Infantils B, de 18 a 19h (7 a 11 anys màx). Grup que té com objectiu consolidar les bases i fonaments del Taekwondo. Se’ls introduirà a la part técnica basades en formes anomenades Poomsaes així com les seves aplicacions reals.
   • Pre-adolescents i adolescents**, de 19 a 20h (11 a 16 anys màx). En aquesta franja d’edat, es treballaran les dues modalitats del Taekwondo: La tècnica de poomsaes i el combat. La idea és que l’estudiant pugui arribar adquirir un nivell intermig de l’art marcial. Es fomentarà el treball en parelles entre els estudiants per tal que puguin anar adquirint auto-confiança davant de diferents situacions particulars d’agressió.
   •  Joves i adults, de 20 a 21h. És adequat per totes les edats de +18 anys en endavant. No cal tenir nocions previes d’arts marcials. L’estudiant aprendrà dos arts marcials coreans al mateix temps: El Taekwondo i el Hapkido. A nivell federatiu es donarà el temari fins a 1r Dan i els qui ho desitgin tindran la possibilitat de participar en competicions oficials.

defensa personal contra arma

* És l’hora més recomenada per els nens d’aquestes edats però no és imprescindible si té la maduresa suficient.  

**  Per començar a l’octubre, preguntar abans. Si algun dia no hi ha lloc, se us ficarà en llista d’espera; us avisarem tan bon punt es produeixi alguna baixa o bé quan algun alumne es canvi d’horari.

 

FORA DE LES CLASSES GENERALS.

CLASSES ESPECÍFIQUES.

Horari 

 • Nits: Els divendres per qui ho necessiti de 21 a 21:30h, hi haurà classe específica per preparar els examens de cinturó negre.
 • Fora de l’horari general es poden concretar classes particulars i cursos específics de defensa personal sota demanda.
Defensa personal femenina a Girona i Salt

Sessió pràctica i didàctica de defensa personal femenina a l’Escola Les Alzines.

EXÀMENS OFICIALS I CURSOS PER OBTENIR CRÈDITS ECTS DE LA UDG

Exàmens oficials per pujar de cinturó. 
Per tots aquells que compleixin els requisits federatius i técnics (mirar taulell) es realitzaran diferentes convocatories al llarg de l’any. Totes les titulacions fins a 3r Dan es treure al mateix Chois Lee. Del 4t Dan en endavant, així com les les diferents titulacions d’arbitratge caldrà anar a Barcelona a examinar-se.

Curs per obtenir crèdits ECTS de la UdG i tallers fora del club*

Falta confirmar dates però durant el 2n quatrimestre del curs universitari realitzarà el curs de taekwondo i defensa personal amb reconeixement de crèdits ECTS (1+1) per estudiants de la Universitat de Girona.

 

ACTIVITATS FORA DE L’ESCOLA.

Per fomentar l’amistat i la cohesió del grup fora de les classes es realitzaran al llarg del curs diferentes activitats com excursions familiars a la muntanya, sopars de grup, exhibicions, exámens de grau o formar part del grup de competició que participa en els campionats federatius* (mirar taulell).

 


+Informació

Per qualsevol dubte sobre matriculacions, renovacions de llicencies federatives i altres qüestions adreçar-se a:

Whatsapp: 676380642 ( en cas de no poder-te contestar, escriu un missatge. Et contestarem tant bon punt sigui possible).

 Presencialment, de 10 a 13:15h i de 17 a 21:15h (a partir del 4 de setembre).

Fixe: 972209275

Share

Comments are closed.