Cursos de defensa personal

Al llarg d’aquesta temporada està previst realitzar diversos cursos de defensa personal de curta i mitja durada. Són cursos adreçats a persones que voldrien aprendre un art marcial o tenir certes nocions de defensa personal però que per problemes temps, d’incompatibilitat familiar o laboral, no disposen del temps suficient per dedicar l’atenció que un art marcial requereix.

Defensa personal
Defensa personal sortint amb luxació de canell.

A continuació es mostren els cursos que hi ha previst fins fer a final de curs. Caldrà que hi hagi un mínim de persones perquè es tiri endavant. El grup no pot ser nombrós. Estarà limitat a un nombre reduït de persones per tal que l’aprenentatge sigui més eficient i personalitzat.

2022-2023

  • Curs de elemental de defensa personal per mares. Confirmat. Grup tancat. Inici (22 d’octubre- al 10 de desembre. Dissabtes, de 12 a 13:30h).
  • Curs d’introducció al Taekwondo i la defensa personal (2n quatrimestre curs universitari). Curs destinat únicament a la comunitat universitària de la UdG. La realització del curs permetrà els estudiants obtenir crèdits ECTS (1+1). Per inscriure’s o tenir més informació dirigir-se al Servei d’esports de la UdG. https://apps.udg.edu/MAU/esports/Client/Oferta/Detall/23
  • Curs de defensa personal. Iniciació. Mes de maig o juny (6h). Dijous de 12 a 13:30h.

A mesura que es vagin tancant els cursos vigents, s’anirà actualitzant la pàgina. Per més informació també podeu contactar via xarxes socials o whatsapp (676380642).

Share

Comments are closed.