Exhibició de Taekwondo i defensa personal al Pavelló de Palau

Exhibició de Taekwondo i defensa personal.

Aquest diumenge, a les 11.00h, al pavelló de Palau de Girona i en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, realitzarem una exhibició de Taekwondo i defensa personal. L’esdeveniment, organitzat juntament amb el  Servei d’Esports de la UdG, s’estructurarà en dues parts diferenciades. A la primera, els alumnes realitzaran una exhibició perquè els pares i familiars puguin gaudir dels seus progressos i en la segona, es donarà una classe oberta a tot el públic present.

Esdeveniment esportiu a Fontajau Girona

Exhibició durant l’ intermedi de la semifinal de bàsquet entre el Uni Girona i el Conquero de Huelva

Serà una exhibició senzilla en la qual tots alumnes, independentment de la seva edat, el seu nivell, les seves habilitats i les seves destreses tècniques, podran participar i sentir-se igual d’importants que els més experimentats. Serà una altra oportunitat per poder posar en relleu la importància cabdal que té el saber treballar en equip i les implicacions que això comporta.

La classe oberta serà una classe per a profans en la qual volem que participi la major quantitat de gent. Es faran exercicis bàsics de defensa i atac, exercicis amb frisbee, etc. Així que tots, pares inclosos, a moure l’esquelet!

Per acabar, donar les gràcies a la senyora Isabel Muradas com a representant de l’Ajuntament de Girona i al Servei de Esports per fer possible aquest esdeveniment que creiem serà altament profitós i beneficiós per als alumnes, familiars, estudiants del Servei de esports de la Universitat de Girona i tots els gironins independentment de la seva raça / ètnia, educació, sexe, discapacitat o nivell socioeconòmic.

L’entrada serà totalment gratuïta. Podeu trobar informació disponible a la web de l’Ajuntament de Girona i del Servei d’esports de la UdG.

Tags: #Taekwondo  #FemEsport  #Girona  #DTEGirona

 

 

 

 

Share

Comments are closed.