Activitat familiar a l’aire lliure al Parc de Sant Salvador

Activitat familiar a l’aire lliure a Santa Coloma de Farners

Sortida familiar al Parc de Sant Salvador i excursió al castell de Farners

Realitzar una activitat familiar és un valor molt preuat avui en dia. Per culpa de la frenètica activitat de la nostra societat, molts pares no poden compartir el temps que voldrien amb els seus fills, familiars o amics. Per aquest motiu, i aprofitant l’arribada del bon temps, amb algunes families, hem decidit realitzar una sortida.

Vist que disposem d’una gran quantitat d’indrets aquí a la província, ens hem decidit pel Parc de Sant Salvador. El parc, és un pulmó verd situat al llarg de la riera de Santa Coloma de Farners, capital de la comarca de la Selva. Destaca especialment la tranquil.litat i l’aire familiar que s’hi respira. És ideal per dedicar-hi una sortida amb nens o amb la parella!

Primerament, amb més de 1km de llargada del parc i davant d’ un entorn inmillorable amb diverses fonts d’ aigua cristalina, d’espesos arbres, practiquem una mica de frisbee i Taekwondo. Que beneficios resulta poder practicar arts marcials amb harmonia amb la natura ! Una cop conclosa la sessió, alguns aprofitem per explorar l’entorn, altres per fer una mica de safreig, i la canalla per jugar.

Després de dinar, els que encara restem, decidim anar a pujar el castell. La fortificació es troba a uns 5 km del nostre punt de partida. Tanmateix, el camí que ens hi porta és de fàcil accés i de poca dificultat. Això és bo! Sobretot, pels que no estem acostumats a moure gaire l’esquelet!! Després de recòrrer el camí de terra, s’arriba a una gran explanada on hi destaca l’ermita de Farners (que correspon a una de les 10 ermites que formen la ‘Ruta de les 10 Ermites’ molt famosa a Santa Coloma). Darrera d’ella, dalt d’un petit turó, s’alça el castell de Farners.

Tant bon punt hem ascendit el turó, contemplem la fortalesa que protegia el poble medieval de l’època. Seguidament, des del interior, a través d’unes escales metaliques, accedim a la porta d’accés a la torre. Finalment, al capdamunt de la torre, sóm testimonis d’unes vistes excepcionals!

Tot seguit, en el següent enllaç teniu el video resum elaborat el mestre Lee. Concloure, reiterant l’agradable jornada viscuda, carregada de bons moments que esperem poder repetir el curs vinent!!


Enllaços d’interés:

Share

Comments are closed.